sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Baarinurkkaus jyrän alleBaarinurkkausta on nyt katseltu sen verran tiiviisti, että koko höskä on saanut täydellisen purkutuomion. Ensimmäisenä seinien aikakauslehtitapetointeihin kyllästyi yllättäen mies, ja siitähän se ajatus sitten lähti laajenemaan. Jos lähtee tapetit, saa lähteä biotakkakin, johon minä puolestani olin kyllästynyt jo sitäkin aikaisemmin. Jos lähtee biotakka, saa lähteä jopa rumat möhkylätuolitkin (jes!).


Pelipöydän täytyy mitä ilmeisimmin jäädä juuri tuohon nurkkaukseen, koska muualle se ei mahdu. Samoin liitutauluraita saa jäädä. Muuten ollaan ihan vapain mielin. Etsinnässä on ainakin joku kiva, raikas tapetti tunkkaisen lehtitapetin tilalle. Tälle seinämälle voisi myös laittaa tarvitsemani ompelupöydän ja jonkinlaisen kirjahyllyjärjestelmän, jotta saadaan joka paikassa lojuvat kirjat, paperit ja lehdet mahdutettua yhteen paikkaan.On todella mukavaa päästä suunnittelemaan joku tila ihan kokonaan uusiksi, mutta nyt mieli lyö tyhjää. Ennen uuden ostamista ajattelin kokeilla pyöräyttää muutamia jo olemassa olevia huonekaluja toiseen järjestykseen. Ompelupöydäksi kävisi olohuoneessa jo oleva valkoinen pöytä, mutta sitä ehkä tarvitaan nykyisellä paikallaan. Pitkäksi, kapeaksi pöydäksi sopisi hyvin vanhasta peiliovesta tehty pöytä, mutta semmoinen taitaisi tulla melko hinnakkaaksi, koska oven päälle pitäisi teettää lasi. Samoin alle pitäisi löytää tarpeeksi kapeat pukkijalat, jotka eivät nekään varmasti ole mitenkään ilmaisia.
Mehän emme tietenkään lähde huonekaluostoksille uudentavarankauppoihin, joten nyt täytyy olla kärsivällinen ja pitää silmät auki. Kiikarissa on tällä hetkellä kaikenlainen pöydäksi ja hyllyksi kelpaava. Toki niin, että näyttää superhienolta.


Pois lähtevä biotakka on muuten Tori.fi:n sivuilla  myynnissä (täältä), jos jollakulla on tarvetta hormittomalle tunnelmanluojalle. Meillä takka on alentunut etanolitakasta seinähyllyksi, eikä siinä ole poltettu etanolia aikapäiviin. Mukaan tulee kuitenkin kaikki tarvittavat tykötarpeet ja lisäksi erikseen rautakaupasta ostettu, paloturvallinen kiuaslevy, jotta takan voi kiinnittää myös lämpöä kestämättömälle seinälle.

8 kommenttia:

 1. Odotan innolla kuvia muutoksesta..:)
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä pidätä hengistystäsi. En ole vielä keksinyt yhtään mitään. Kaikki siinä saa lähteä, mutta mitäpä tilalle?

   Poista
 2. Sillä lailla! Eikö ookki kiva aina keksiä jotain uutta ja luopua vanhasta!
  Vaikka tuo seinä olikin näyttävä niin aikansa kutakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vain! :) Kyllä nyt tarvitaan raikastusta tuohon nurkkaan. Kunhan nyt ensin jotakin keksisin.

   Poista
 3. Haastoin ihanan blogisi, ja haasteen löydät täältä, http://heelsandbones.blogspot.fi/2014/04/11-haaste_29.html , mikäli haluat sen toteuttaa. :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ne on supermukavat, mutta järkyttävän rumat! Olen niiiiiin valmis heivaamaan ne :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!