maanantai 14. huhtikuuta 2014

Aurinkoinen naulakkoJänniä hetkiä kirpputorilla: kuljin tänään kirppiksen käytäviä ahdistavan lähdellä toista sellaista shoppailijaa, jolla tuntui olevan sama maku kuin itselläni. Iskimme silmämme samoihin Myyrä-kirjoihin, vaatteisiin ja lopulta traagisesti The Löytöön. 


Löytö sekoitti pääni hetkellisesti niin, etten muistanut kilpailijan olevan aivan kannoillani. Löytö maksoi sen verran törkeästi, ettei rajallinen kolikkobudjettini enää antanut myöten, ja jouduin palauttamaan yhden lautapelin saadakseni rahat riittämään. Mikä erhe jättää Löytö ilman valvontaa: kun palasin takaisin sen luo, oli kannoilla kiikkuva kanssashoppailija jo iskenyt silmänsä siihen. Oli tuskallista odottaa vieressä, kun toinen käänteli minun omaa silmäterääni ja pohti, onko se hyvä ja onko se liian kallis. No ei se ole hyvä! On aivan liian kallis! Jätä se! Tässä tilanteessa täytyy kuitenkin pitää mölyt mahassa ja toimia erityisen hienovaraisesti; jos pyörittelijä huomaa, että käsissä oleva tuote on haluttua tavaraa, hän ottaa sen heti, vaikkei muuten olisi ehkä ottanutkaan.


Niin onnekkaasti siinä kävi, että kanssashoppailija palautti Löydön takaisin paikoilleen pitkän emminnän päätteeksi, ja haukan lailla tarrasin siihen kiinni. Oo miten ihana se on! Turkoosi ja keltainen ne vain ovat lyömätön parivaljakko!


Osaako joku kertoa tämän puisen lastennaulakon tarkempia tietoja? Onko oikeasti vanha vai onko joku edellisvuoden markettituote? Auringonmuotoiset tappipyörylät ovat mielestäni hirmuisen sympaattisia. Tämä naulakko ei tahdo pahaa kenellekään. Se jos mikä on hyvä ominaisuus naulakoissa.


Nyt naulakko majailee pojan huoneessa mahdollisimman lähellä turkoosia seinää, mutta voi olla, että siirrän sen vielä eteiseen. Jos tappeihin ompelisi vaikka pusseja hanskoille, pipoille ja sen semmoisille, niin olisipa siinä todella kätevä ja hyödyllinen kapistus olemassa!


20 kommenttia:

 1. Oi, kylläpä oli mukaansatempaavasti kirjoitettu, jännitin täällä tosissani. Onneksi olkoon, loistolöytö! Itsekin olen joskus kokemut samoja tunteita, kun joku on hiplannut houkuttelevaa saalista kirpparilla. Sitä ei oikein tiedä, mihin silmänsä laittaisi... Itsekin olen koukussa naulakoihin ja koukkuihin. Ne pitävät elämän järjestyksessä, hyvä sijoitus siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! On järkyttävää seurata vierestä, kun joku toinen löytää jotakin semmoista mitä itse haluaisi. Sitten pitää vain yrittää ajatella, että tavara oli varmasti aivan ylihintainen ja sikakallis.

   Poista
 2. tuo todella on löytö! on muuten todella tuskastuttavaa osua kirpparille semmotteen ihmisen kanssa jolla aivan sama maku, lopputulos itsellä usein on se että olen haalinut kaiken vähänkin ihanan koriini....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein menee pahaksi, on ehkä parasta vaihtaa kiertämissuuntaa. Ei ainakaan joudu katsomaan vierestä, kun kanssashoppalija tekee kaikki hyvät löydöt.

   Poista
 3. Ihana postaus, sai hymyn huulille :) Se jos mikä on hyvä juttu näin maanantaisin.
  Anu Ee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavaa :) Kiva kun jätit kommentin :)

   Poista
 4. Olipas jännitysnäytelmä! Minä jäin pari viikkoa sitten pohtimaan yhtä peittoa muutaman minuutin liian pitkään, niin joku toinen sen jo vei. Tuo naulakko on mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaijaijaijai! Jatkossa täytyy miettiä niin, että pitää kaksin käsin siitä tavarasta kiinni.

   Poista
 5. Olet oikeassa, keltainen ja turkoosi ne yhteen soppii...ja naulakko juuri teille. Hyvä löytö, kyllä kirpparit ovat parhaita aarreaittoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kyllä mahtava keltainen väri. Jonkin toisen värisenä naulakko ei olisi yhtään niin kiehtova.

   Poista
 6. tämä on ihan törkeen makee. Voiko niin sanoa ? No voi, kun sanoo vaan.
  Tämänhän on suunnitellut joku todella hieno ja tärkeä ihminen ja naulakko voitti aikoinaan suunnittelupalkinnon vuonna nakki ja kirves Milanossa. On palkittu myös ekopalkinnolla, lasten ei tarvitse mennä Linnanmäelle, riittää että pyörii tätä ympäri ja lopputulos on sama.
  Todellisen löydön olet tehnyt.
  Olen suorastaan keltaisen turkoosi kateudesta.
  ps tiedän ton kanssashoppailijan. Ärsyttävää !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä ammattimaisesta asiantuntemuksesta! Tosi kiva, että naulakollani on niin ylevä historia. Pelkäsin, että se olisi peräisin jostakin Lidlin viime viikon tarjouksesta kympillä, mutta onneksi tämä on ollut Milanossakin esillä.

   Poista
 7. Sulla tapahtui tuossa yksi selkeä virhe.Tunnollisena ihmisenä lähdit palauttamaan lautapeliä ja jätit naulakon ilman vartiointia.Mie olisin laskenut lautapelin siihen,vienyt naulakon kassalle ja sanonu että otan tän mutta en viiti kuletella mukana käytävillä.Sitten vielä tunnollisena lautapeli omalle paikalle.
  Vain nopeat elävät.
  Ja hieno naulakko,en ole ennen nähny tommosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. En ajatellut sen paremmin ja luulin, että voisin piipahtaa hetkisen aikaa toisessa pöydässä. Ensi kerralla tiedän tosi paljon paremmin.

   Poista
 8. Mulle käy usein juuri noin kirpparilla, että osun samanmakuisen tyypin perään! :D Yritä siinä sitten esittää ettei tavarat joita se toinen hipelöi, kiinnosta ollenkaan. Myös yleensä ohitusyritykset menevät metsään! :) Kahdehdittavan ihana tuo lastenhuone, olisipa minullakin ollut tuollainen! Naulakko on huoneeseen kuin piste i:n päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, muutkin ilmeisesti harrastaa tuota epäkiinnostuneen esittämistä :) Se on hyvin vaikeaa toisinaan.

   Poista
 9. Mulle käy usein juuri noin kirpparilla, että osun samanmakuisen tyypin perään! :D Yritä siinä sitten esittää ettei tavarat joita se toinen hipelöi, kiinnosta ollenkaan. Myös yleensä ohitusyritykset menevät metsään! :) Kahdehdittavan ihana tuo lastenhuone, olisipa minullakin ollut tuollainen! Naulakko on huoneeseen kuin piste i:n päälle :)

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!