keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

TaivaanrannanmaalariPitkään suunnitelmissa ollut pikkuprojekti sai alkusysäyksen, kun kaivoimme pojan kanssa maalausvermeet esille ja ryhdyimme sutimaan. 


Maali on aika kallista, ja halusin hyödyntää kaapista löytyvät maalinrippeet tähän rakennelmaan. Turkoosi olisi kiva, mutta kaapin perukoilta löytyvä, kaupassa valmiiksi sävytetty väri oli mielestäni turhan tumma. Purnukan turkoosilla on siis maalattu alemmassakin kuvassa näkyvän keittiön vitriinin takaseinä.


Onneksi kaapista löytyi myös valkoista, ja kun pikkuisen lantrasin, vaaleni turkoosi sävy aivan käsittämättömän syötäväksi! Nyt haluan maalata tällä sävyllä ihan koko maailmankaikkeuden. Ainut ongelma on, että purnukan riittoisuus on rajallinen, eikä samaa sävyä enää sitten ikinä saa. Onneksi maali riittää ainakin tähän askareeseen.Söpöt koiranpentukuvat ovat toki voittamattomia, mutta jos jostakin muustakin asiasta voi elämässä tulla iloiseksi, niin täydellisen mahtavan muhkeasta maalisävystä. Koiranpentukuvat ja kuvat onnistuneesta maalisävystä  mitä muuta ihminen enää tarvitsee?


Jahka lähikauppamme rautaosasto viitsii täydentää liimalevyosastoaan (miksi ei sitä ole jo täytetty?!), käyn hakemassa puuttuvat kaksi levyä. Jokainen levypuoli pitää maalata aina kahteen kertaan, ja jokaisessa levyssä on kaksi maalattavaa puolta. Pikkuruinen tovi saattaa siis tässäkin yksinkertaisessa projektissa hujahtaa, mutta pääsenpähän sitten päivät pitkät ihastelemaan aivan täydellisen sävyistä sinistä.


6 kommenttia:

 1. Totta! Värit on jotain ihanaa! Joskus kun joku on oikein ihanan värinen, tekisi mieli maistaa sitä.
  Tämä turkoosi ON kaunis. Jään odottamaan, mikä herkullisuus tuosta rakentuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värien syöminen on mullakin ykkösenä aina mielessä. Kävin tänään rautakaupassa ja kattelin esille laitettuja sinisen sävyjä, mutta ei sieltäkään löytynyt mitään näin hyvänväristä! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Uusimmassa postauksessa näkyy ehkä vielä selvemin, mikä oli alkuperäisen sävyn (vitriinin takalevy) ja vaalennetun sävyn ero. Tästä vaaleasta tuli mukavan raikas ja pirtsakka.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sain tänään kaksi puuttuvaa liimalevyä, ja nyt pääsee maalaamishommat jatkumaan! Mukavaa!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!