lauantai 1. maaliskuuta 2014

Shoppailupäivä
Lauantai ja shoppailupäivä! Enää pitää saada itsensä hereille, nostaa takamus liikkeelle ja pukea ihmismäiset vaatteet päälle. Saimme jouluna lahjaksi lahjakortin Stockmannille, ja voisi käydä kuikuilemassa erilaisia vaihtoehtoja tuhlata se.Meillä on lahjakortin käytöstä miehen kanssa erimielisyyksiä: miehen ensimmäinen kommentti oli, ettei sillä sitten osteta mitään "kuppia" (merkityksessä 'mitään semmoista mitä olisi voinut muutenkin ostaa, kuten astioita tai tekstiilejä').


Mutta jos ei saa ostaa kuppia niin mitä ihmettä sitten? Mitä muuta ylipäänsä kaupasta voi ostaa kuin "kuppia"?


Blogini vilahti uusimmassa Unelmien Talo & Koti -lehden Ystäväkirjassa. Sattuiko joku huomaamaan? 


22 kommenttia:

 1. Miehet on aina tollasia!
  Juttu bongattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ja taas jäi kortti käyttämättä! :))

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aika moni sen näköjään huomasi! Jännää! :)

   Poista
 3. Heippa, bongasin heti jutun lehdestä. Olen blogisi uudehko lukija ja tykkään tosi paljon, itsekkin asustelen Oulussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! :) Mulle tuli aikanaan monta vuotta tuo Talo&Koti -lehti, mutta enää en ole aikoihin lukenu. Hyvä lehtihän tuo on; pitäis taas tilata joku kotiaiheinen lehti pitkästä aikaa!

   Poista
 4. Niin mitä sitä sitten ostaisi...muistappa sitten näyttää mihin päädyitte..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä mitään! Odotetaan, että tulee joku oikein jymyjuttu vastaan!

   Poista
 5. Tottakai lahjakortti tuhlataan johonkin kivaan, esim. juuri tuohon kuppiin jonka voi kotiin laittaa :) Meillä miekkonen luultavasti äänestäisi ruokaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kuppeja pitäisi ostaa! Meilläkin mies ehdotti Stockmannin herkkupuolta. Minusta lahjakortti menisi niin aivan hukkaan.

   Poista
 6. Tuon lehden kautta löysinkin tänne blogiisi. Onneksi. :)

  VastaaPoista
 7. bongasin kanssa jutun ihanasta kodistanne:) meillä kanssa lahjakortti odottelee sitä yhteisymmärrystä sen käytöstä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteisymmärrykseen on täällä ainakin vielä matkaa. Ei meillä kyllä kummallakaan tullut vastaan mitään semmoista, mitä olisi halunnut. Täytyy jatkaa mutustelua ja mietintää :)

   Poista
 8. Huomasin. Olipa kiva saaja sulle "kasvot". Ja tykkään tästä sinun blogista kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Nuo lehtijutut on aika hurjia, kun niissä täytyy esiintyä omalla naamalla. Mutta ei kait se niin vakavaa ole :)

   Poista
 9. Minäkin bongasin tuon jutun ja tuntuipas hauskalta, kun tunnisti noista kuvista kaikkea sellaista, mitä täällä blogissa on esitelty.
  Äänestän kyllä kupin puolesta, kun lahjakortille etsitään kohdetta. Kyllähän ruokakin on ok, mutta kun sitä pitää joka tapauksessa ostaa viikottain,(vaikka lahjakortti käytettäisiinkin herkkuihin) niitä kuppeja harvemmin, niin joku kiva astia tuntuisi enemmän lahjalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne jutun kuvat oli suoraan blogista valittu :) Yllätyin, että sivun ilmeestä tuli sitten melko tummanpuhuva. Mutta blogissahan kuvien ympärillä onkin valkoista tilaa. Lehtijutussa taas kuvat olivat vieretysten.

   Erikoisherkut olivatkin toinen vaihtoehto, mutta kuppia äänestän minäkin :) Mutta eiköhän me jossakin vaiheessa päästä sopuun ja yhteisymmärrykseen, kunhan oikein sopiva kohde tulee vastaan :)

   Poista
 10. Bongattu lehdestä ja heti rakastuttu. Teillä on kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Tervetuloa tänne ja kiitos kommentista :)

   Poista
 11. Lehtijutun perusteella tänne löysin. Kiva juttu ja hyvä blogi. Huomio kiinnittyi eritysesti niihin hyllyillä oleviin "variksiin". Ovatko ne löytöjä jostain vai oletko itse tehnyt ne ? Aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Ja tervetuloa! Varikset suunnittelin ja ompelin itse. Ne lentelivät yksi toisensa jälkeen maailmalle, ja yksi jäi oman pojan unikaveriksi.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!