perjantai 14. maaliskuuta 2014

PetipyykkiäElmo päätti tässä päivä pari sitten ottaa repäistä ja ilmaista oman mielipiteensä joko jonkin asian puolesta tai sitten jotakin vastaan. Niinpä se kävi pissimässä sängyllemme oikein kunnon yllärilammikon. Tässä mielenilmauksessa meni paksu petarikin vaihtoon, ja ajattelin samassa rytäkässä pyörittää myös kaikki tyynyt ja peitot pesussa vähän niin kuin kevään kunniaksi. Yritän nähdä asian positiivisen puolen, ja melkein tämä onkin mukavaa, mutta ei sitten aivan kuitenkaan.


Siivouspäivänä on silti aina syytä olla onnellinen. Tämä on se kahden minuutin mittainen hetki viikkokausiin, kun kotona on oikein siistiä. Ei täysin, koska siivous on vielä puolitiessään, mutta melkein.Lopuksi Elmo kertoo oman mielipiteensä siivouspäivästä, siivousaiheisista postauksista ja petarin pilalle pissaamisesta:


Mukavan rattoisaa viikonloppua! Muistakaa koiranpentukuvia ihaillessanne, että koirat ovat yhtä petollisia kuin söpöjäkin. Jos on pakko ottaa joku lemmikki, kannatan kultakalaa tai viirivehkaa.


8 kommenttia:

 1. Hahahahha XD EEEELMOOOOO :D on se vihuliainen kaveri.
  -Anu Ee-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Elmolla on selkeästi omat suunnitelmat ja määränpäät.

   Poista
 2. Voi Elmo poloista minkä teki...:DD No saipas emäntä siivousinspiksen tuota tekosesta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Nyt on kaikki peitot ja tyynytkin pesty. Jospa se olikin Elmon tavoite?

   Poista
 3. Voi Elmo minkä teit,mutta emäntä sai uutta puhtia päivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ensi kerralla Elmo voikin sitten keksiä jotakin ihan muuta.

   Poista
 4. Ihana Elmo! Meidän edellinen koira pissi matkalaukkuun kun oltiin reissuun lähdössä. Seuraavalla kerralla tyytyi nostamaan jalkaa suljettuun laukkuun. Nykyinen ei ole vielä hoksannut.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Ihana vastalause! :D Koirat osaa todellakin olla melkoisia pottupäitä. Suunnittelevat ilkeyksiä ja vannovat mielessän kostoa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!