tiistai 4. maaliskuuta 2014

Päivän tulppaanitNyt näitä taas tulee jatkuvalla syötöllä, päivittäisiä tulppaanikimppukuvia. Pahoitteluni, mutta en voi tälle mitään; tuoreet kukat näyttävät niin hyviltä aina vain.Keltainen Grapponia-maljakko on valmistujaismuisto vuoden takaa. Meillä oli samanlainen koti-kotona (joskin voisin vannoa, että vähän eri keltainen), ja yritinkin vihjailla äidille siihen suuntaan, että minullekin olisi kelvannut.


Vihjailut eivät tuottaneet tulosta, joten päätin lopulta itse etsiä maljakon käsiini valmistumisen kunniaksi. Siinähän tuo on vuoden verran nököttänyt milloin missäkin, ja aina se vain näyttää yhtä upealta. Hyvä ostos siis: tätä täytyy alkaa harrastaa useamminkin.

12 kommenttia:

 1. ooh! Mikä silmiä hivelevä kollaasi ja värien yhdistelmä! Toi maalista riisuttu seinä tulee ihanasti esille punaisen kanssa!
  T; Anu Ee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain :) Mulla on maalipurkki odottamassa, että kyllästys iskee. Vielä ei ole näin päässyt käymään.

   Poista
 2. Hieno on maljakko ja kukat, mutta nyt huomioni kyllä kiinnittyi tuohon seinään. Se on mahtava. Miten se on tehty? Tosi makeen rouhea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on vain poistettu maalit, ja kiviseinä on jätetty paljaaksi :)

   Poista
 3. Hih, samaa meinasin sanoa kuin Saga. Itselle myös kiinnittyi katse seinään. Näyttää niin hyvälle kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Keskeneräisyydessä ja rouheudessa on omat viehätyksensä :)

   Poista
 4. Löysin blogisi sattumalta, ihana blogi! Ja Grapponia on varmasti upea, varsinkin livenä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavaa; tervetuloa tänne!

   Grapponia on ihastuttava, ja jännää, että se on taas monien vuosien jälkeen in. Luulin pitkään, että Grapponia on samaa kuin Kastehelmi, mutta eipäs ne olekaan.

   Poista
 5. Ihanan värisiä tulppaaneja. Me käytiin keskiviikkona miehen mummolla, kun hän täytti 92. vuotta ja vietiin keltaisia tulppaaneja :).

  Mä haluaisin jonkun kivan maljakon. Meillä on aika monta jotain miehen saamia maljakoita, mutta osa on niin pieniä, että ne kaatuu jos niihin pistää vähänkään enemmän kukkia tai ovat muuten tosi ahtaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäät tulppaanit on ihania. Erityisen ihania on sellaiset kimput, joissa on monenvärisiä tulppaaneja. En ole tänä vuonna semmoisiin törmännyt.

   Maljakkorykelmätkin on mahtavia! Siis sellaiset ei-maljakko-kipoista tehdyt asetelmat :)

   Poista
 6. Minulla on viharakkaussuhde noihin taustalla oleviin vaakoihin. Kun olin lapsi, ainoa tapa leipoessa punnita raaka-aineet oli tuollainen vaaka, meillä oli vihreä. Teininä sitä oli jotenkin todella vaikea käyttää ja muistan hermostuneeni siihen useammin kuin kerran. Haluaisin sellaisen nyt omaan kotiin koska ne ovat niin nättejä. Kirpparillakin niihin törmää usein mutta en osta koska tiedän että hermot menisivät taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli tuommoinen vanhanaikainen vaaka ihan oikeassa käytössä lapsuudenkodissa. Minun siis pitäisi osata sitä käyttää, ja periaatteessa kyllä ymmärränkin toimintaperiaatteen, mutta vaikea se on silti. Vanha kirjevaaka toimii meillä oikeasti vaakana, jos jotain täytyy nopeasti punnita, mutta siitäkään en osaa vähentää astian painoa ennen varsinaista punnitusta.

   Vanhat vaa'at vaatii monenlaista taitoa ja matemaattista lahjakkuutta.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!