lauantai 15. maaliskuuta 2014

Keltaiset KivetPojan huoneen punaiset Elefantti-pussilakanat saivat vaihtoparikseen keltaiset kaverit. Etsiskelin jokin aika sitten sopivan pirtsakoita petivaatteita, joita jaksaa katsella vielä vuosienkin päästä. Ykköskriteeri oli ulkonäkö, kakkoskriteeri kotimaisuus ja kolmas laatu.


Nappasin Marimekon Kivet-pussilakanasetin ostoskoriin, kun Hobbyhallilla sattui silmiini sopiva tarjous. Mitenkään ilmaisia nämä eivät siltikään olleet, mutta alennus 82 eurosta 55 euroon oli jo tuntuva. Siltikin setti on mielestäni varsin tyyris, kun halvemmallakin saa aivan hyviä petivaatteita. Nyt odotankin, että tämä setti, jonka rustaan ylös testamentattavan omaisuuteni mittavan pitkälle listalle, kestää ikuisesti. 


Kestävyys ja laatu koetellaan vasta käytössä, mutta ainakin ulkonäöltään keltaiset Kivet ovat todella kauniit. 
Pojan huoneen turkoosi seinä antaa mahtavat kehykset uusille väreille; turkoosin pariksi sopii mikä vain. Vadelmanpunainen kutkuttelisi nyt mielen päällä, ja olisi kiva päästä maalaamaan sillä joku kaluste pojan huoneeseen. Luulen, että poika ei kauheasti arvostaisi suunnitelmiani, mutta eipähän niistä tarvitsekaan etukäteen ääneen huudella.


Näettekö, miten mainiosti vanha sivusta vedettävä tuvan puusohva sopisikaan tähän huoneeseen vadelmanpunaisena. Sehän olisi aivan mahtava.


6 kommenttia:

 1. Ihanan herkulliset värit! Niin petivaatteissa kuin muutenkin huoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Nuo uudet räsymatot oli kyllä loisto-ostos; edeslliset, valjunväriset matot veti koko huonetta valjumpaan suuntaan.

   Poista
 2. Ihanan pirteä huone ja sievän värinen on tuo seinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ja vielä, kun sen vadelmanpunaisen saisi jostakin tuohon turkoosin kaveriksi...

   Poista
 3. Pirtsakka huone! Kivat pussilakanat. Tuommoset vois ottaa ehottomasti ittelekki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain! Nuo on kyllä hienot, ja minusta myös tuntuvat mukavilta.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!