maanantai 31. maaliskuuta 2014

Erityinen vierasKoittaa arkikuvahaasteen toiseksi viimeinen osa. Meillä kävi tänään erityinen vieras, kahta päivää vaille kuusiviikkoinen Elmo Kakkonen.

Elmo näki lapsensa ensimmäistä kertaa. Ensikohtaaminen tapahtui neutraalissa ympäristössä, pihanurmella, minkä jälkeen siirryimme tutustumaan sisätiloihin. Pikkuisen Elmo ensin murahti ja kaapi maata ylemmyyden merkiksi, mutta muutoin se oli varsin vieraanvarainen uutta tulijaa kohtaan. Kohtaaminen oli hieman varautunut ja jokseenkin koruton: Elmo Kakkonen pissasi lattialle kahdesti, leikki hieman ja nukkui suurimman osan ajasta. Parin tunnin vierailun jälkeen palautimme lapsukaisen emolleen, joka tuskin oli edes huomannut yhden pennun puuttuvan.


Viikon päästä tämä pötkylän mallinen karvakasa muuttaa meille lopullisesti. Vieläköhän Elmo sitten jaksaa käyttäytyä hienovaraisesti?

2 kommenttia:

  1. Voi iiks ihanuutta. Jännät ajat teillä edessä. Koiranpennun tuoksu ihan tulvahti nenään :)

    VastaaPoista
  2. Voi ihana, iskeepä näitä koirakuvia katsellessa itsellekin pentukuume. On ollut muutenkin ilo seurata teidän Elmon kasvamista, itsellä kun on jo eläkevuosia viettävä koiruli kotona :)

    -Eppu

    VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!