maanantai 24. maaliskuuta 2014

Arkinen haasteOmakotivalkoisen Miia heitti haasteella, jossa on tarkoitus kuvata viiden päivän ajan omaa arkielämää yksi kuva kerrallaan. 


Tämä päivä on sujunut rattoisissa  merkeissä, ja valittavana olisi vaikka kuinka monta mukavaa kuvattavaa asiaa. Yksinäisen viikonlopun jälkeen laumani on jälleen koossa, poika sai oikein hyvän numeron matematiikan kokeesta, sain kuulla töistä semihyviä uutisia ja kävin vielä hoitamassa koiranpentujakin. En viitsi joka kerta mainita koiranpentuja päivän mahtavimpana asiana  – sitä paitsi haluan omistaa niille oman postauksensa – joten valitsin tätä päivää kuvavastavaksi otokseksi kuvan, joka kertoo pyykkipäivästä.


Pyykkipäivä alkoi oikeastaan jo eilen, mikä tarkoittaa, että tänään oli aika viikkailla puhtaita pyykkejä kaappeihin sekä silittää ja viikata petivaatteita. Petivaatteiden silittäminen on turhanpäiväistä luksusta, josta nautin nykyään pölvästin lailla. Näin säntillisestä toimesta tulee todella ahkera ja toimelias olo. Vastaa täysin sitä, että olisin omavarainen ja säilöisin syksyisin kellarin täyteen hilloja, mehuja ja säilykkeitä.


Kuten blogeissa kiertävät haasteet aina, tämäkin on tarkoitus jakaa eteenpäin. Sisustusunelmia Johanna, otapa koppi!


4 kommenttia:

 1. Mahtava haaste, tätä on hauska seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on helposti toteutettavissa oleva, mukava haaste :) Ei mitään hajua huomisen kuvasta, mutta huomenna kai se on tarkoituskin vasta nähdä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on pojan säästöpankki, joskin alaosan tuppi on mennyt hukkaan. Kallon päälaella on reikä, josta kolikot pudotetaan. Näin tällaisia vastaavia pääkalloja vähän siellä ja täällä ja etsin omani Huutonetistä :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!