tiistai 11. helmikuuta 2014

VaatehuoneellaNyt ei ole enää paljoa aikaa: huomispäivänä meille tulee toimittaja ja kuvaaja tekemään sisustusjuttua. Juttu tuli aika yllättäen, viikon varoituksella. Ajattelin ensin, että siinä kai tuo menee sivussa, mutta kun löimme päivämäärän lukkoon, alkoi ennenkuulumaton siivous ja nyhväys, joiden lomassa värkkäsin keittiöremppaa.


Tässä samassa tulikin tehtyä kevätsiivous. Viikko sitten kampesin vaatehuoneen kuntoon ja eilen oli niin lämmintä, että sain pestyä ikkunat. Miten mahtavaa onkaan pestä ikkunat helmikuussa! Ei pelkoa siitä, että siitepöly sotkisi lasipinnat viikon päästä. Tämä täytyy todellakin ottaa jokavuotiseksi tavaksi.
Tämä päivä on luonnollisestikin kulunut kunnollista supersiivousta tehdessä, mutta vielä on aika paljon tehtävää! Melkein rupeaa jo jännittämään! Jos saisin yhden ekstrapäivän, ehtisin saada kaiken valmiiksi aivan varmasti. Mistä johtuukaan, että aikaraja tulee vastaan aina juuri päivän etuajassa?


2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että kaunis kotinne pääsee lehteen!!!
  Odotan innolla, kun saat kertoa missä lehdessä se on...:)
  Tuo musta kaappi ON mahtava!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) En ole vielä kysynyt, saako lehteä paljastaa, joten oletan, että ei saa. Mutta ilmeisesti tässä kevään korvilla olisi juttu julkaisussa, ja kerron siitä tietysti lähemmin :)

   Aika jännää kyllä on!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!