tiistai 25. helmikuuta 2014

Sisustusta kirppistyyliinKeväinen sohvatyynyuudistus näyttää ratkeavan aivan omalla painollaan: kirppariltahan ne hyvät värit löytyy. Nämä keltaiset, jämäkästä kankaasta ommellut tyynynpäälliset oli joku ihanainen aivan varta vasten näpertänyt myyntiin. Pulitin päällisistä pari euroa kappaleelta. Ehdottomasti kaipaavat vielä räväkkää vastapainoa muista väreistä tai psykedeelisistä kuoseista. 


Myöskin uusi kirppislöytö, Fortuna-lauta, on vielä edellisen pelin jäljiltä olohuoneen aitiopaikalla. Vanerinen pelilauta on itsessään minusta niin hieno, että tämä tulee jäämään tarkoituksella esille pojan huoneeseen. Jonkinlainen seinäteline pelille olisi aika hyvä juttu.


Jos pelaaminen alkaa tympiä, voi Fortuna-laudasta tehdä myös korutelineen seinälle. Idean bongasin tästä kivasta lehtiartikkelista: Tältä näyttää asua jätteiden keskellä.


Sisustuskirjoista tulee hyvin harvoin enää nykyään innostuttua. Joskus lainaan sisustuskirjoja kirjastolta, mutta nyt törmäsin kirpparilla niin omanlaiseeni opukseen, että nappasin senkin parilla eurolla mukaan. Kirpparin myyjäkin jäi tätä kassalla selaamaan :)


Mitenkäs on; vieläkö sisustuskirjat ja -lehdet kiinnostavat vai ovatko jo jääneet historiaan?


6 kommenttia:

 1. Minua ainakin kiinnostaa sisustus/ompelu kirjat sekä lehdet. Mulla on niitä hyllyssä ja kaapeissa aika paljon ja joskus kun ei ole muuta tekemistä niin mie kaivan niitä esille ja istun monta tuntia niitä selaamassa :)

  T. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jäänyt tosi vähäiseksi sisustuskirjojen ja -lehtien lukeminen. Kesällä muuten löysin sellaisen ihanan värikkään sisustuslehden kuin Hus & Hem Retro, ja ajattelin, että tätä pitää alkaa seurata! Muistin vasta nyt uudemman kerran, mutta ensi kerralla lehtihyllyllä täytyy kyllä olla valppaana :)

   Poista
 2. Taitaa olla niin, että enimmäkseen tulee katseltua näitä ihania blogeja...ja sitten tulee osteltua lehti jos tietää, että siinä on joku "tuttu"...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sillä tavalla menee mullakin nykyään :P Aiemmin tilasin paria sisustuslehteä kotiin, mutta nyt ovat nekin jääneet. Lehdillä tuntuu nykyään menevän melko huonosti, joten ei kyllä olisi pahakaan asia muistaa myös lehtirintamaa. Aivan kauheaa olisi, jos suomalaiset (aikakaus)lehdet kuolisivat kokonaan.

   Poista
 3. Pari lehteä kotiin tullee tilattua. Kirjastosta lainaan kirjat. Mistä kirppikseltä noin mahtavia löytöjä tehit? Ihanan raikkaat tyynynpäälliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä löydöt on Järkikirppikseltä :) Meillä on itsellä siellä nyt pöytä, niin tulee jatkuvasti löydettyä jotakin uutta. Huonosti menee projekti nimeltään Nyt kaikki rompe pihalle, mutta sitäkin paremmin menee projektilla Kylläpä kirpparilla on mukavaa kierrellä.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!