keskiviikko 12. helmikuuta 2014

SisustuslehtisiistiäHuh ja puh! Nyt on viikon rutistus takana ja pääsee taas sikailemaan normaaliin tapaan. Vielä aamulla oli täysi tohina päällänsä, kun hyörin ympäriinsä rätti toisessa ja imuri toisessa kädessä viimesilausta tavoittelemassa.


Eilen tehtiin perussiivous, ja vielä illalla tuntui, ettei kotia saa kuvauskuntoon. Mutta sainpa hyvinkin! Meillä on todistettavasti ollut sisustuslehtisiistiä 12. helmikuuta 2014 noin kello 9.55-12.40. Näissä kuvissa se ei nyt näy, mutta lehdessä vielä joku päivä.


Tätä kuvaa katsoessa muistuikin mieleeni, että unohdin ostaa hedelmiä! Äh!


Helmililjat suunnittelin laittavani kaapin yläpuolella oleviin lasipurkkeihin, mutta tämä taitaakin olla niin pieni kukka, ettei yhdestä riittäisi jaettavaksi, enkä vanhana visukinttuna raaski ostaa useampaa.


Kuka tunnistaa kukkien kipon? Joulun aikaan se oli toisenlaisessa käytössä.


Näiden illalla otettujen kuvien jälkeen saimme vielä keittiön toisen seinämän pikkumuutoksen valmiiksi. Kylläpä sitä saakin hirvittävän stressin aikaiseksi ihan mukavasta jutusta. Ja minun kun oli tarkoitus ottaa tämä ihan vasemmalla kädellä.


20 kommenttia:

 1. Lampun kupu! :D Hienoa uusiokäyttöä. :)

  VastaaPoista
 2. Tossa lampun kuvussa tais olla sulla jouluna tuikkuja,mie kaivelin kans saman kuvun kaapeista ja tein kukka-asetelman siihen joulunaikaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on; tuikkuja polttelin siinä joulun aikaan :)

   Poista
 3. Mihin lehteen kuvaus tuli?
  Niin, älä laita niitä pojan sinisiä mattoja hukkaan! Ne ovat tosi mukavat ja nätit matot!!
  äitiliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, saako sitä lehteä vielä kertoa. Mattojen suhteen en lupaa mitään :)

   Poista
 4. Säilytä kukinnan jälkeen helmililjojen mukulat ja istuta vaikka syksyllä uudestaan.
  äitiliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät taida ruukuissa oikein sipulikukat menestyä, paleltuvat aina pakkasella. Mutta voisihan tuota kokeilla!

   Poista
 5. Katossa ollut kippo... =)

  VastaaPoista
 6. Voiskos se kukkien kippo olla lampunkuupa? :)

  -Tiina

  VastaaPoista
 7. Täälläkin on siivottu urakalla. Tänään pesin jopa seinät! :)

  Missä lehdessä tuo teidän juttu ilmestyy? :)

  Ja,voi! Nuo helmililjat on ihania♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Seinien peseminen on todellista HC-meininkiä! :)

   En tiedä, saako lehteä vielä paljastaa, mutta ilmeisesti juttu on ilmestymässä melko pian. Kerron sitten, kun varmistuu :)

   Mie ostin helmililjoja nyt ensimmäistä kertaa. Olen ihastellut niitä vain muilla aiemmin. Mutta kylläpä röpsähtivät muutamassa päivässä pituutta rumanlaisesti! Aivan kuin narsissit, mikä pettymys.

   Poista
 8. Ohoh, mitäs sisustuslehteä sitä saa nyt odottaa lehtihyllyyn ilmestyväksi? Täälläkin oltiin tänään siivoustunnelmissa. Tuntu kuin mieli olis puhdistunut samalla :) Ja niin, onko se lampun kupu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmie vielä kerro, kun en tiiä, saako sitä paljastaa :)

   Meillä alkaa jo pikku hiljaa täällä repsottaa paikat. Katoavaa on mainen siisteys.

   Lampunkupuhan se on :)

   Poista
 9. Minä näin kirppiksellä muutamia viikkoja sitten tuollaisen lampun kuvun. Mietin, kenen blogissa olen nähnyt sellaista käytettävän, mutta en saanut mieleeni ja jäi sitten ostamatta koko kupu. Olisin siis kaivannut ideoita sen uusiokäytöstä. No, nyt selvisi. :) Näyttää kivalta kukkienkin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo samainen kupu on ollut kynttiläkippona ja nyt sitten kukkaruukkuna, kun nuo liljat niin somasti sinne sopi :)

   Poista
 10. Todella ihanan värinen tuo keittiön matto. Mistähän sellaisen löytäisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostimme maton Stockmannilta viime syksynä; muistini mukaan se maksoi 29.90 euroa, mutta kun hain netistä, hinta näyttäisi olevan vain 21.90 euroa. Lieneeköhän sama matto? https://stockmann.com/fi/koti/sisustus/matot/matot/puuvillamatto-80-x-150-cm--11392/11459?itemId=444254

   Mattoa ei löytynyt ainakaan täältä Oulun myymälästä, ja se piti tilata liikkeeseen noudettavaksi. Ihan kelpo matto, ja hienon näköinen, mutta täytyy kyllä sanoa, että Stockmannin tilaussysteemi on aika kenkku. Tilaukset venyvät ja vanuvat, ja tässä parisen viikkoa sitten lahjaksi liikkeeseen tilaamani esine täytyi jättää kokonaan noutamatta, kun sen toimitus myöhästyi niin, ettei edes ehtinyt juhlatilaisuuteen, jonne sen olin suunnitellut vieväni :(

   Mutta jos ei ole kiirettä, eikä tiukkaa takarajaa, voi Stockmanniakin ehkä koettaa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!