torstai 13. helmikuuta 2014

Purppuranpunainen avainkaappiEilispäivää varten tein monikymmenkohtaisen tehtävien asioiden listan, jolla killutteli useampikin mielessä pidempään muhinut idea. Yksi niistä oli avainkaapin taustalevyn maalaus.


Maalaaminen on kyllä palkitseva harrastus. Riittää, kun vähän sutaisee tai suhaisee, ja niin on nopeasti nättiä ja uutta. Viimekesäinen kirppislöytö, kympillä ostettu avaintaulu on ihastuttava alkuperäisessä värityksessäänkin, mutta kun kaapista löytyy vajaita maalipurnukoita ja muutenkin on tekemisen puutetta, niin pakkohan sitä on vähän kokeilla.Avaintaulun taustaseinä sai ylleen uuden purppuranpunaisen värin. Kaappi on oikeasti käytössä tosi kätevä, ja kaikenlainen irtotavara avaimista aurinkolaseihin siirtyy sujuvasti ja automaattisesti kaapin syleilyyn. 


Vastamaalattu kaappi näyttää parhaimmalta niin, että koukuista roikkuu vain muutamia juttuja, rannerenkaita, rintakukkia ja korkeintaan yhdet avaimet. Kaikkein mieluiten heivaisin loput tavarat jonnekin sellaiseen paikkaan, minne ei koskaan tarvitse katsettaan kohdistaa. Mutta sotisiko se avainkaapin perimmäistä olemusta vastaan? Saan kai näin alkuun edes pikkuisen fiilistellä?


6 kommenttia:

Mukava, kun jätit jälkesi!