maanantai 24. helmikuuta 2014

KotipäiväMaaliskuu ei ole vielä alkanut, mutta ilmassa on selkeästi kevättä. Oulussa kadut ovat yhtä lätäkköä, nurmikko paistaa lumen läpi ja aurinkokin viihtyi tänään pitkän aikaa korkealla taivaalla. Vielä nyt puoli kuuden aikaan illalla on jokseenkin valoisaa; tähän aikaan vuodesta kuljetaan joutuisasti kohti kesää. Kuukausi takaperin oli aivan toisenlainen ääni kellossa.


Poika sairastaa kuumeessa, ja me vietämme ainakin huomispäivän kotosalla. Toisaalta tekisi hirveästi mieli viedä viltit ja peitot pihalle tuulettumaan ja tehdä kunnon siivous, mutta toisaalta taas ei yhtään viitsisi. Toisaalta suunnittelen puunaavani keittiön kaapit yltä päältä, mutta en sitten kuitenkaan.Tekisi kovasti mieli laitella kotia kevättä varten, mutta en nyt oikein keksi miten, ja vaikka keksisinkin, en saa yhtään mitään aikaiseksi. Sohvalle voisi ehkä ommella uudenlaiset, pirtsakat sohvatyynynpäälliset. Tai mitäpä, jos koettaisi päällystää ruskean sohvan irtotyynyjä ja taustaa? Olen aina ollut 70-lukuisen, leveän vakosametin ystävä; mitenköhän tuo onnistuisi?


Nyt on viikon päivistä pahin käsillä. Tästä on suunta enää ylöspäin!


7 kommenttia:

 1. Hei mistä on tuo kirjoituspöydän TUOLI kotoisin? Ihana!

  VastaaPoista
 2. Hei mistä on tuo kirjoituspöydän tuoli kotoisin? Ihqu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tuoli on löydetty syksyllä SPR:n Kontista kuudella eurolla. Ilmeisesti se on jonkinlainen työtuoli vaikkapa ompelimosta :)

   Poista
 3. Sohvatyynyjä minäkin olen aatellut...kun vaan sais aikaiseksi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin tänään kirpparilta parit tyynynpäälliset, hip hip hurraa! Keltaisten tyynyjen vastapariksi tarvitaan nyt tosin jotakin ihan muuta, joten vielä on sohvatyynyprojekti kesken :)

   Poista
 4. Ikävän synkkää eikä tee mieli nokkaansa pistää ovesta ulos. Mut lähenevä kesä ilahduttaa. Löysin kirpparilta aivan super ihanat khakin väriset shortsit, himpun verran ne on napakat eli pitää ilmeisesti ennen kesää tehdä asialle jotain tai ne ihanuudet jää pitämättä. Toivon tekeväni lisää huippulöytöjä tällä viikolla kun tuolla paljetorilla tulee kuljettua oman myynnin vuoksi.
  Ihanaa on jo tiistai ja pian alkaa loma.
  Kivaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta minusta juuri nyt ei edes ole yhtään synkkää! Valoa tulvii myöhään iltapäivään asti, kevät on tulossa ja Helsingin sanomien eilisen artikkelin mukaan kaikki talitintitkin ovat jo muuttamaisillaan tänne. Nyt pitäisi olla touhua täynnä ja tehdä yhtä ja toista, mutta jotenkin sitä on vain aivan naatti ja tylsistynyt.

   Oma kirppispöytä on petollinen. Tavaraa tulee sisään samaa tahtia kuin menee ulos.

   Mukavaa viikkoa sullekin! :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!