lauantai 8. helmikuuta 2014

Kirppislöytö kylppäriinTehtävien asioiden listalla tapahtuu: löysin eilen keittiöön yhdenlaisen etsimäni työvalon, mutta sen kiinnittämisen kanssa on ongelmia. Samoin löysin mahdollisimman tavalliset ja eleettömät seinähyllyt, mutta jouduin lisäämään listalla uuden tehtävän: käsittelemättömät hyllyt täytyy maalata. Yhä mennään tuttua yksi eteen, kolme taakse -tahtia, mutta pääasia sentään, ettei tarvitse paikoillaan junnata.


Kylppärin oven neljästä shakkinappulasta kaksi laitimmaista on jo kertaalleen päässyt putoamaan. Kiinnitin ne uudemman kerran, ja jatkossa aion olla pukkimatta niitä ahterillani. Erityiseksi huomiomerkiksi nostin kirpparilta juuri parilla eurolla löytyneen pärekorin, joka on mielestäni hirveän suloinen.


Mutta nyt kohti päivän touhuja! Tämän päivän kohdalla lukee ainakin "irrota verholauta", "irrota liesituuletin" ja "poista maalit loppuseinältä". 


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Pitäis tehdä noista nappuloista sellainen koruteline johonkin levyyn! Se on ollut pitkään suunnitelmissa, mutta vielä ei toteutuksen tasolla :)

   Poista
 2. Hauska tuo pärekori!
  Työntäyteinen päivä siellä tiedossa :) Mun tehtävälistalla on vaan: Opettele neulomaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärekorit on hienoja! Mukavaa, että ne on nyt niin in :)

   Kyllä neulomisen opettelemisessa taitaa olla ihan riittävästi tekemistä yhdelle päivälle! Minun tehtävien asioiden lista ei vähene yhtään: ruksin kohdan "osta hyllyt", sain tilalle "maalaa hyllyt". Eilen aloitin maalaamisen toiselta puolen, tänään on toisen puolen vuoro. Koskahan saan kohdan "kiinnitä hyllyt" ruksittua?

   Poista
 3. Pärekorit on ihastuttavia! Ei sillä, kyllä muutkin kuin päreiset korit kelpaa, kirpulla aina tsekkaankin koriosastot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kyllä on! Melkein säälittää laittaa isompaan pärekoriin tavaraa, kun se olisi niin sievä tyhjänä!

   Poista
 4. Hieno kokonaisuus koko ovi koukkuineen ja koreineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ovi alkoi olla jo vähän kulunut, ja uusi maalikerros teki siitä taas hienon :) Yleensä ovi on täynnä liitukirjoituksia ja suttuja, mutta nyt siistin sen pitkästä aikaa tyhjäksi :)

   Poista
 5. Ois varmaan toi kori lähtenyt noin kohtuullisella hinnalla myös mun mukaan. Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks euroa oli kyllä hyvä hinta! Laskin korin kirpparilla kierrellessä käsistäni, ja heti siihen tarttui joku ohikulkija. Onneksi ei käynyt pahasti!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitokset! Nappuloiden kiinnityksen kanssa meinasi mennä sormi suuhun, mutta lopulta sekin onnistui!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!