lauantai 15. helmikuuta 2014

Halkoja pinossaViimeviikkoisen keittiön ehostuksen aikana teimme muutaman muutoksen vastakkaisille seinille: lieden puoleiselta seinältä rapsuteltiin kiviseinää esille, poistettiin ruma ja surkeasti toimiva aktiivihiilisuodatin ja lisättiin tilalle parit hyllyt. Toiselle puolelle taas printattiin pino halkoja. Omasta mielestäni haitarirunkoiset pikkuvalaisimet ovat melkein parasta tässä pienessä uudistuksessa; kohdevalaisimet todellakin luovat tunnelmaa.


Halkopinokuva on tulostettu netistä ihan tavallisille A4-kokoisille papereille niin, että kuvan koko on sovitettu seinäpinnan kokoon. Otin mitat seinästä vain yhdestä reunasta, ja kun aloimme kiinnittää valmista kuvaa, huomasimme, että korkeus onkin toisesta laidasta aivan eri! Nämä ovat näitä vanhan talon pikku jekkuja. Ehe ehe, sanoi seinäpinta.


Pikkuvalon johto repsottelee vieläkin aivan omia teitään, mutta en ole jaksanut paneutua eliminoimaan ongelmaa. Joku päivä ryhdymme taistoon, ja uskon, että siinä taistossa minä rökitän johdon ainakin sata nolla.


Remppamies kävi eilen ja toissapäivänä maalaamassa ja paklaamassa keittiön seinää. Alkoi niin kovasti harmittaa lieden taustalla olevan kiviseinän maalaaminen, että lupauduin maalaamaan seinän itse joskus myöhemmin. Kiviseinä siis jätettiin maalaamattomaksi, mutta ikkunaseinä sai kyytiä. Kukaan vieras tuskin eroa aivan heti huomaa, mutta omaan silmääni harmaan seinämaalin korvannut puhdas valkoinen on huikean merkittävä uudistus. Samalla peittyivät ikkunan yläpuolella olevat 80-lukua henkivät rakoset, jotka remppamies paklasi kipsijauheella. Sain myös kehuja jo ennakkoon tekemistäni reikien paklauksista , jotka olivat "oikein siistit, oikein siistit" :)


Onko täällä innokkaita pinnailijoita? Rekisteröidyin Pinterestiin joskus aikoja sitten, mutten koskaan innostunut käyttämään palvelua. Eilen lisäilin kansioihin omia kotikuviani, jotka löytää nimimerkin kirppari keiju takaa. Voi hyvin olla, että innostus laantuu taas yhtä nopeasti kuin syttyikin, mutta annetaanpas tällekin nyt mahdollisuus!


8 kommenttia:

 1. Hauska idea! :) Kivalta näyttää halkopino!

  VastaaPoista
 2. Kiva tietää, että kuviasi löytyy myös Pinterestistä :) Itse olen yrittänyt liittää Pin It -näppäintä omaa blogiini, vielä laihoin tuloksin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä niitä nyt on! Olen hirveän laiska innostumaan uusista teknisistä ominaisuuksista. Pinterestinkin ehdin taas unohtaa!

   Poista
 3. Ihan mielettömän kiva idea. Nykyään kun värikopiot eivät enää maksa niin paljoa, tämä on loistava. Sen sijaan ne tapetit edelleenkin maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tapetti ehti jo ensimmäisen kerran tipahtaa, sinitarrakiinnitys ei olekaan tarpeeksi tuju. Täytyy kokeilla vaikkapa kaksipuoleista teippiä tai jotakin muuta, ettei enää valahda alas.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!