torstai 30. tammikuuta 2014

Vielä pari uutta väriä keittiöön!



(Melkein) Kevät ja aika kurkata kaappeihin! Luhta Home lähetti ylläripylläripaketin, josta kuoriutui semmoinen määrä muhkeita pyyhkeitä, että täytyi heti tehdä täydellinen liinavaatekaapin raivaus.


Käsipyyhkeiden myötä tuli keittiöön taas lisää uutta väriä. Keittiö on aivan kyltymätön: sinne mahtuu kaikki maailman värit. 50-luvun keittiönkaappien raoista voidaan olla monta mieltä, mutta se täytyy niiden eduksi lukea, ettei pyyhkeille tarvitse koskaan miettiä erillisiä paikkoja.






Sinissävyisiä vihreitä ja koralliin vivahtavia oransseja Aalto-mallin pyyhkeitä meiltä löytyikin jo ennestään valkoisina. Vanhat, hyvät pyyhkeet ovat olleet käytössä jo vuosia, ja ne saavat jatkaa rinnakkaiseloaan uusien värien kanssa.








Pyyhkeiden lisäksi paketista paljastui myös pari mustaa Aarre-punoskoria, jotka siirtyivät keittiön tasolle ja syrjäyttivät siinä aikaisemmin nököttäneen, vähemmän edustuskelpoisen lootan.












Uudet pyyhkeet ottivat paikkansa siistitystä liinavaatekaapista, ja edelliset, juuri kymmenvuotissyntymäpäivään viettäneet kylpypyyhkeet siirtyivät nyt syrjään. Kaapin ovi saa jäädä toistaiseksi auki: säntillinen rivi saman sarjan pyyhkeitä kertoo niin mukavaa kieltä siitä, miten säntillinen kaapin siivoaja olenkaan.


8 kommenttia:

 1. Ompa ihanan värisiä pyyhkeitä. Tosi kauniin keväisiä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos pirtsakasta päivityksestä,itselläni menossa vastaavanlainen tilanne,uusi saunaosasto ja sinne järjestellyt pyyhkeitä ja muuta,kuin sinä,jätin myös ovet auki...et saisi ihastella sitä hyvää järjestystä,koska se ei kyllä valitettavasti taida säilyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Kiva, kun jätit kommenttia :)

   Vanhojen pyyhkeiden loppusijoituspaikka on vielä päättämättä. Nyt täytyy varoa, etteivät ujuttaudu takaisin kaappiin. Olen monesti miettinyt, että vanhoja pyyhkeitä voisi viedä johonkin eläinpaikkoihin (esimerkiksi eläinlääkärille tai löytöeläinkotiin), etteivät joutuisi roskiin. Toisaalta jonkin verran vanhoja pyyhkeitä tarvii aina satunnaiseen Ö-luokan käyttöönkin, ja niitä säilötään sitten varastossa tai vaikka siivouskaapissa.

   Poista
 3. ihana paketti...:)
  Ja ihanat nuo 50-luvun kaapit...ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet pyyhkeet on ihania :) Pitää vielä pyörittää ne koneessa, niin saa käyttöön.

   Jos mulla olis oma keittiö, kokoaisin sen vanhoista 50- tai 60-luvun kaapeista niin, että kehikot ja sokkelit rakennettaisiin erikseen, työskentelykorkeutta nostettaisiin ja eriparikaapit sovitettaisiin sinne tänne niin kuin palapeli :)

   Poista
 4. Olipas taas hauska löytää sinun blogi uudestaan ja olla vielä sadas lukijakin! :)

  Teillä on niin mukavan värikästä ja sitä on kiva ihastella, vaikka omassa tulevassa uudessa kodissa ei varmaankaan tule taas mahdottomasti väriä laiteltua... Mitenköhän sitä ei jotenkin näe omassa kotona, vaikka muiden kodeissa näyttääkin niin kivalta? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei tosi pitkästä aikaa ja tervetuloa! Mikä onnekas sattuma, että satuit vielä olemaan sadas lukija :)

   Miekin saatan ihastella monentyylisiä koteja, vaikka kaikkea ei tietenkään itselle voiskaan kuvitella.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!