sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tervehdys sisään tulevalleTomaattikilon hinta keikkuu irvokkaasti viiden ja puolen euron tienoilla, mutta onneksi leikkokukat ovat halpoja. Kauppareissuilla tuleekin nykyään ostettua kukkia tomaatteja useammin, ja kyllähän ne sentään kestävätkin kauemmin. Onneksi ketsuppikin on vihannes, joten vitamiinien saanti on taattu.


Herkän hauraan neilikkakimpun laitoin näkyvimmälle mahdolliselle paikalle, eteisen laskutasolle. Eteinen on keskellä kotia, ja sen kautta kuljetaan jokaiseen huoneeseen. Olen pitänyt eteistä vähän ei-minään-tilana, ei ainakaan tuoreen kukkakimpun arvoisena paikkana, mutta tänne jos minne kannattaisi nyt kyllä panostaa! Neilikat ainakin keräävät juuri tässä eniten katseita ja tuovat siten parhainta iloa.


Kukkapuskaa ikuistaessa intouduin samalla kuvaamaan muutakin eteistä.


Armeijan vanha avainnaulakko on yksi lemppariesineistäni. Olen suunnitellut maalaavani naulakon taustan kynnysmaton värisellä pinkillä. Pitäisikö? Uskallanko?
Avainkaapin päälle kertyy pienistä tavaroista vaihtelevia näyttelyitä. Söpö skootteri ja puiset pampulat ovat kirppislöytöjä, Thirst aid -juomapullo jonkun antama huumorilahja.Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa! 13 kommenttia:

 1. Nyt tosiaan on mahtava aika ostella tuoreita kukkia. Itse ostan lähes joka viikko kimpun tulppaneja ja ihastelen ja kuvailen niitä joka kerta. Ne tuovat ihanasti iloa ja väriä kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan aikalailla viikoittain nyt ostettu uutta kukkakimppua :) Nämä viimeisimmät krysanteemit on kestänyt tosi hyvinä, eivät ole vieläkään auenneet. Tulppaanit alkaisivat jo pikku hiljaa latistua, krysanteemit eivät ole päässeet edes täyteen loistoonsa.

   Poista
  2. Neilikka, krysanteemi. Nyt meni kukat sekaisin. Nämä taitaa olla neilikoita.

   Poista
 2. No johan nyt toki ketsuppi on vihannes! ; D
  Samoin suklaa on terveellistä kasvisruokaa -sehän tehdään pavuista.

  Tosi kauniit nuo neilikat tuossa eteisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketsuppi on aivan hyvä vihannes. Siitä saa monia vitamiineja ja hivenaineita. Mutta entäpä sitten sinappi! Se on oikeaa superfoodia!

   Nyt sekoitin kukat; oliko nämä neilikoita sittenkin?

   Poista
 3. Maalaa maalaa! Ainahan sen saa taas maalattua uudestaan jos kyllästyy! Tulis paremmin esille syvyysvaikutelma myös siinä aivankaapissa kun kehys ja tausta on erivärillä :) T; Anu Ee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, maalia voi sutia mielivaltaisesti ees taas! Joskin harmittaa, jos uusi väritys onkin karsea, eikä sitten ole enää oikein entiseen paluuta. Mutta pinkkiä spraymaalia löytyisi jo valmiiksi kaapista!

   Poista
 4. Ihania tavaroita kaapin päällä. Maalaa ihmiissä kaapin taustaseinä. Siitä tulis varmasti hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vanhat pompulat kaapin päällä on aika uusi löytö. Minusta hirvittävän viehättäviä, vaikka eihän niillä mitään järkevää käyttöä ole :)

   Kaapin maalaus olisi kyllä paikallaan :)

   Poista
 5. Punaisena olisi hyvä tuo kaappi....ja tuosta kenkälootasta tykkään paljon...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paloauton punainen oliskin aika hyvä väri! Tarkoitus olis kuitenkin pitää kaapin ulompi väri armeijanvihreänä, koska se on sitten parina kenkälootalle. Samoin syvyysvaikutelma tulee paremmin esiin, jos kaappi on erivärinen alta ja päältä :)

   Mutta muuten kyllä punainen olis ihan mahtava väri!

   Poista
 6. Kyllähän nyt kukkia aina pitää olla! Ps.Hauska kirjoitus Elmosta forum24:ssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat on hyvästä! Kiitokset palautteesta; sitä tulee lehtijutuista aniharvoin :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!