perjantai 10. tammikuuta 2014

Polkupyörä olohuoneessa


Sain mieheltä jouluna kaikkien aikojen lahjan, lupauksen uudesta polkupyörästä. Lahja oli aivan täysi yllätys, mutta pyörän valinta jäi minulle.


Ihan sattumalta muilla asioilla liikkuessamme törmäsimme urheilukaupassa mojovaan pyörätarjoukseen, eikä sitten tarvinnut enää asian kanssa empiä. Aikaisemmin olin jo katsellut pyöriä tietyn budjetin puitteissa netistä, mutta nyt löysin samaan hintaan kotimaisen, jämäkän ja kunnollisen pyörän. Joka on vieläpä todella hieno! 

Turkoosiin vivahtavan sinisen ja pinkin yhdistelmä ovat lempiväriyhdistelmä. Metsästänkin tähän nyt pinkkiä pyöräkoria. Harmi vain, että sitten etutangon ylväs Leijona-merkki peittyy.Onnea on uusi polkupyörä! Nyt pääsen taas viilettämään!


13 kommenttia:

 1. Vau, ompa hieno pyörä, kiva lahja. Siitä on vielä paljon iloa ja hyötyä.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta, todella hienosta, pyörästä!
  Minäkin tarvitsisin uuden...:)

  VastaaPoista
 3. Entäs jos tarakalle löytyisi joku kiva kori, ettei tarvitsisi leijonaa peittää? :)
  Hieno pyörä muutenkin! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno! Tuollaista Ponia olen joskus itsekin katsellut. Tosi kaunis väri!

  VastaaPoista
 5. Saga: Tämä oli kyllä tosi yllättävä ja hyvä lahja! :) Toivottavasti kaksi lukkoa pitää sen pihassa.

  LittleB: Eikö vain! :) Näitä oli kaupassa vihreinäkin, mutta sininen oli minusta paljon hienompi.

  Irmastiina: Kiitos kovasti! Tämä pyörä oli nyt huimassa alessa, eli jos meinaa tavallista kaupunkipyörää ostaa, niin 199 eurolla myivät.

  Sari: Tarakka kuuluu pyörän mahtaviin ominaisuuksiin :) Siinä on tuommoiset kuminauhat valmiina, eli siihen voi kiinnittää tavaraa tuollaisenaankin. Eli en haluaisi peittää Leijonaa enkä tarakkaa :))

  Miia: Pyörä kiittää! :)

  B.N: Jopo-tyyppisiä Onni-pyöriä me alkujaan katseltiin, mutta tämä oli minusta kivempi! Kiitokset! :)

  VastaaPoista
 6. Kaksi lukkoa ja vaijerilla rungosta kiinni aina kun jätät silmistäsi.Kiinnostaa varmasti voroja noin hieno pyörä.
  Meidän opiskelija sai mattavihreän Jopon lahjaksi.Kelpaisi mullekin :)

  VastaaPoista
 7. Sanalla sanoen, ihana! Nyt vain toivomaan hyviä pyöräilykelejä :)

  VastaaPoista
 8. Ani: Ostin heti ensimmäisenä (ennen kypärää) vaijerilukon, sen lisäksi on tietysti runkolukko. Myyjän mukaan mikään lukko ei pidättele varkaita. Meillä olisi myös pyörävarasto (jonne pyörä on jokseenkin vaivalloinen viedä), mutta en tiedä, onko se sen turvallisempi paikka säilytykselle kuin kotipiha? Pihalla on kuitenkin yleensä liikennettä, varastossa taas saa rauhassa napsia lukkoja irti, jos niikseen tulee.

  Retukehveli: Eikö olekin aika soma:) Olen aika arka pyöräilemään talven liukkailla, mutta toisaalta taas liian laiska kävelemään. Eli parempia kelejä toivotaan! Lämpimiä ja sulia :)

  VastaaPoista
 9. Ooo mikä pyörä! Tuolla kelpaa sutkuttaa!:D

  VastaaPoista
 10. Mä tiedän että toi vaakuna on edessä tosi kähee,mutta usko mua, se koppa eteen on ihan must. Kun olet sen siihen saanut ja siihen tottunut, tulet samaan lopputulokseen. Aina jos tangoissa on jotain, se haittaa polkemista.
  Mulla ohjaustanko oli mennyt ruosteeseen, eli mulle ei saatu laitettua sellaista sikamakeeta koppaa eteen, mutta hommasin sellaisen muutaman euron kopan ja pari nippusidettä. Hyvin pysyi koossa.

  VastaaPoista
 11. Niina: Se on kuule oikia superpyörä!

  Lanttuleikkari: Nooo, mutta tarakallekin saa tavaraa, ainakin ensi hätään. Ehkä voisin harkita sellaista semisöpöä, kauppakorityyppistä tankokoria, jonka saa aina nostettua pois :)) Mikään ei vedä vertojaan pinkin ja turkoosin yhdistelmälle, mutta on ne rottinkikoritkin aika hienoja.

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!