maanantai 27. tammikuuta 2014

Lisää väriä, kiitosPojan huoneen kuolonkalpeat räsymatot tuntuvat vetävän koko huoneen ilmeen apeaksi. Hailakka sininen valkoista vasten on aika ankara yhdistelmä, eikä se tähän huoneeseen sovi ollenkaan. 


Etsinnässä on reippaat ja pirtsakat räsymatot.


Elmon valtaistuin siirtyi  jokin aika sitten pojan huoneeseen. Tuolissa on muhkeat jousitukset, jotka oikein anelevat lapsia käyttämään tuolia trampoliinina. Yhdellekään lapselle ei ole erikseen tarvinnut sanoa, että kokeilepas, kuinka hyvät jouset tuolissa on; kaikki ovat valitettavasti sen keksineet ilman opastustakin.


Sen lisäksi, että krumeluuri tuoli on mitä erinomaisin kuntoilukoje, sillä on myös maagisia ominaisuuksia: sen väri tuntuu muuttuvan kameleonttimaisesti yhdestä toiseksi sen mukaan, minkälaiseen ympäristöön sen milloinkin pistää. Toisinaan, ehkä synkkinä itsesäälin hetkinä, tuolin väri vivahtaa vihreään. Ilon päivinä tuoli taas kukoistaa, ja se muuttuu kullankeltaiseksi.


Nyt nojatuolilla on selvästi meneillään synkänsurkea, pidempi kausi. Mutta ehkäpä uusi, räiskyvän rempseä matto vähän piristäisi sitä.4 kommenttia:

 1. Ihana varmasti värikäs matto piristää tuoliakin...joka muuten ON ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän silmäni auki värikkäiden ja mukavien räsymattojen varalta :) Vastikään törmäsin kirpparilla ihan kohtuuhintaiseen, uudehkoon räsymattoon, joka oli tosi nätti. Se vain oli niin uutuudenkankea, etten oikein osannut siihen ihastua. Räsymaton kuuluu olla pehmeäksi kulunut!

   Poista
 2. Ihana tuoli, ja miten muuntautumiskykyinen se onkaan. Ja lapset varmasti rakastavat sitä ominaisuuksiensa ansiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset tosiaan rakastaa sitä. Siitä lähtee yliärsyttävä tojom-tojom-tojom -ääni, kun yks lapsi kerrallaan käy sitä retuuttamassa. Ja pohjasta irtoaa hyppiessä jotakin sahanpurua, joka sitten mukavasti kerääntyy tuolin alle.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!