sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kevättä!Huomaa, että nopeasti heti vuodenvaihteen jälkeen aletaan siirtyä kohti kevättä! Muutamana päivänä (ei tänään) on sisällä ollut jo aivan kesäinen tunnelma, kun aurinko paistaa kunnolla. Aivan mahtava valo!


Koska on vuoden tärkein aika, melkein-kevät, on lupa ostaa tulppaaneja. Kaikki hyvä ja mukava on nyt edessä.


Sain baarinurkkauksen liitutauluseinän ensimmäistä kertaa pyyhittyä sitten elokuisten illanistujaisten. Tarkoitus oli, että tämänkertaiset vieraat olisivat jättäneet puumerkkinsä näkösälle, mutta sehän sitten unohtui.


Muutaman aurinkoisen päivän jälkeen palattiin taas sumuisen synkeään talvi-ilmaan, mutta minuapa ei niin vain hämätä. Siellä se on, aivan oven takana, kevät!


8 kommenttia:

 1. Niinhän se on :) Täällä ollaan myös jo kevätfiiliksissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä päivänä mentiin vähän takapakkia, mutta huomenna varmasti taas jatkuu samalla hyvällä kevätlinjalla!

   Poista
 2. Harmi, että jäi, vieraiden viestien kirjoittelu...:)
  Täälläkin on jo niin kevättä rinnassa...mahtavat aurinkoiset päivät...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olisi kyllä ollut kiva, kun olisi taas saanut illanistujaisista vieraiden jättämän jäljen. Mutta ensi kerralla sitten!

   Poista
 3. Niin on kevättä rinnassa täälläkin. Jotenkin tämä aika on kaikkein ihaninta. Aika nauttia talvesta ja haaveilla tulevasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en varsinaisesti nauti talvesta, mutta kyllä kevät on silti vuoden parasta aikaa. Juhannuksena voi jo alkaa mököttää, kun päivät alkaa lyhentyä. Eikä vielä ole edes kunnolla kesä. Heinäkuussa vedellään viimeisiä. Elokuussa peli on jo menetetty.

   Poista
 4. Tulppaanit on kyllä aivan mahtava juttu. Itsekin olen niitä ostellut jo useamman kerran. Haastavinta niiden ostossa on se että tytär haluaisi erinvärisiä tulppaaneja kuin minä ja näin saamme kaupassa inttämisen aikaiseksi että kumman valitsemat ostetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit on ihania! Ja monesti vielä niin edullisia, että voisi ostaa vaikka kaksi kimppua.. :) Vink vink ;)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!