lauantai 11. tammikuuta 2014

Sinistä ja punaistaAurinko näyttäytyi tänään usean minuutin ajan! Puolen päivän tienoilla oli jo todella keväistä, vaikka pakkanen kiristyikin ensi kertaa aikoihin. Pitkä, syksyn kaltainen talvi on ankea asia, ja ajatukset ovat jo aivan muualla. Ehkä voisin yhdesti käydä monen vuoden tauon jälkeen vähän luistelemassa ja sitten unohtaa koko talven.


Valoisa aika on tietysti vain hetkellistä, ja suurimman osan vuorokaudesta on pimeää. Olohuoneessa se ei haittaa yhtään; minusta meillä on oikein tunnelmallinen olkkari.


Ostin taas uusia kukkia. Tuommoisia, jotka näyttävät Aku Ankan piirroksilta. Punaiset kukat ovat kiva väripari pojan huoneen turkoosille seinälle. Ja juuri tästä kulmasta katsottuna kukat peittävät mukavasti pojan huoneen pöydän sotkutkin.

Olohuoneen toiselle kulmalle on pystytetty ompelukoneleiri. Kävi taas niin kuin joskus käy: innostus ehti laantua, eikä enää millään viitsisi tehdä työtä loppuun. Pitäisi asetella kukkapuskia paikkaan jos toiseenkin, että ompelusotkutkin peittyisivät sopivasti.3 kommenttia:

 1. Täällä ON lunta...vihdoinkin....ei paljon, mutta kyllä se niin valoiseksi päivän tekee...:)

  VastaaPoista
 2. Voi kun täälläkin olisi aurinko edes hiukan näyttäytynyt, päiväni olisi ollut täydellinen :)

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: (Sama kommentti tuli jostain syystä kolmesti, ja poistin kaksi identtistä.)

  Täälläkin on nytlunta. On paljon valoisampaa kuin hetki sitten. Toisaalta nyt on parina päivänä tuullut aivan jäätävän viimaisesti, eikä ulos tee yhtään mieli mennä.

  AnniK: Kyllä se vielä sielläkin paistaa :) Tänään oli kyllä mukavan selkeä ja kirkas päivä, pitkästä aikaa! Kohta saa alkaa miettiä pääsiäisjuttuja ja sitten onkin ihan justiinsa kesä! Kesällä tosin päivät alkaa jo lyhentyä, eli sitä ei kannata odottaa. Mutta kevät! Se on pian. Keväällä on mukavasti kaikki vielä edesssä.

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!