maanantai 30. joulukuuta 2013

Uusia kippoja vitriinissä


Joulut on vietetty, lahjapaketit avattu ja kotiin palattu! Olipa kerrassaan mukava joulu, mutta onpa aina yhtä mukava palata kotiin ja takaisin arkeen. Saimme tänä vuonna taas aivan ihania paketteja, ja uudet asiat ovatkin jo löytäneet paikkansa vanhojen joukosta.


Yksi ihan parhaista lahjoista oli Marimekon Räsymatto-kipot, jotka sain yhteislahjana äidiltä ja siskolta. Toivoin juuri näitä kippoja lahjaksi, mutta ajattelin, että olisin saanut niitä yhden kerrallaan useampana jouluna. Nyt paketista kääriytyikin täysi setti, neljä kippoa. Laitoin ne heti vitriiniin isomman Räsymatto-kulhon kaveriksi.


Vitriini on mahtava kaluste: se kantaa sisällään päivittäin tarvittavia astioita, jotka ovat mukavasti sopivasti näkösällä lasi-ikkunan takana. Monen vuoden ikäiset valkoiset Teema-lautasetkin näyttävät mielestäni tosi hyviltä puuta ja vitriinin turkoosia taustaa vasten.

Minusta on tullut pahimman luokan astiahamstraaja ja hypistelijä. Kastehelmen kulho ja kipot ovat vuoden takainen lahja siskolta, kakkuvati taas tuparilahja keväältä. Pieniä kippoja käytetään arkisinkin, mutta aina vain jaksan ihastella ja hipelöidä niitä ohikulkiessa.


Monessa blogissa joulu on riisuttu kotoa heti joulunpyhien jälkeen. Meillä esille laitetut muutamat koristeet ja valot saavat kernaasti tuoda juhlantunnelmaa vielä loppiaiseen saakka. Vielä ei ole tullut jouluähkyä, vaikka tilipitappi-tyylistä joulumusiikkia ei enää meilläkään kuunnella.


Nyt kun joulusta on päästy, olisi aika jo aika juhlistaa uutta vuotta. Meillä ei ole minkäänlaisia suunnitelmia juhlapäivän varalle, mutta lupauksia ja tavoitteita ensi vuodelle on jo pitkä lista mielessä. Mukavaa päästä aloittamaan taas uusi vuosi, vaikka edellinenkin hujahti ihan huomaamatta ohi!


5 kommenttia:

 1. Nuo räsymatto kipot on kyllä hienot...kuppia olen liikkeissä hyväillyt, mutta se hinta, se hinta...:)

  VastaaPoista
 2. Oi, kastehelmet on täälläkin ihan iki-suosikkeja! Joulumusaa ei ole pystynyt enää tapaninpäivän jälkeen kuuntelee, mutta kuusi ja valot saa olla loppuviikon. Muu jouluroina sai jo lähteä.

  Mahtavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Totta, hinta ei kyllä ole kovin ihmisystävällinen :) En osannutkaan odottaa, että olisin saanut näin monta kippoa kerralla!

  Blondi: Kastehelmet on noussut uudelleen pinnalle! Kiva juttu!

  Oikein hyvää uutta vuotta sullekin! :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin joulu jatkuu vielä, no ainakin loppiaiseen saakka. Tulin vasta tänään kotiin maalta joulunvietosta, joten on pakko saada vähän tunnelmoida ja hypistellä lahjoja täällä kotonakin :)
  Ihanaa alkavaa vuotta! <3

  VastaaPoista
 5. LittleB: Uusien lahjojen hypistely on ihanaa!

  Nyt täytyy kyllä myöntää, että näin uudenvuoden myötä tekisi jo mieli ottaa joulukoristeet pois! Mutta en tee sitä vielä!

  Ihanaa uutta vuotta sinullekin :)

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!