lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: EläinmagneetitYksi isompi muovielukka-aiheinen väkertely mielessäni aloin kesän korvilla hamstrata muovielukoita kirppareilta. Isompi työ on nyt jäähyllä, koska se kettuilee vastaan, mutta isomman työn oheistuotteina valmistuneet elukkamagneetit voisin jo tässä vaiheessa vilauttaa.


Muovisista pikkuelukoista saa tehtyä vaikka mitä aina koruista seinäkoukkuihin. Puolittaisiksi sahattuja pää-pylly-magneetteja voi sujauttaa lahjapussukoihin ja korttien täytteeksi. Omaa jääkaappia tietenkään unohtamatta.


Kupari spraymaali on mielestäni syötävän hyvän värinen.
NÄITÄ TARVITSET & NÄIN TEET:


- Muovisia elukoita, jotka eivät ole sisältä onttoja
- Tavallisen käsisahan
- Spraymaalia 
- Hyviä magneetteja
- Pikaliimaa


Ruuvipenkki olisi ollut tässä näpertelyssä hyvä, mutta kyllä ne elukat ilman huippuammattilaisvehkeitäkin sahautuvat. Sitten vain maalia pintaan ja magneetti kiinni!


Saa nähdä, koska isompi muovielukka-aiheinen askartelu valmistuu joulukalenterissa esiteltäväksi. Ainakin tällä hetkellä pidämme toisillemme mykkäkoulua.


3 kommenttia:

 1. Mahtava idea. Näitä on pakko kokeilla värkätä meidän jääkaapin oveen :).

  VastaaPoista
 2. Hihii, aivan mahtavia elukkapääpyllymagneetteja! (Mitä? On se yhdyssana :) )

  VastaaPoista
 3. Anonyyymi: Kivaa, että innostuit! Nämä on kyllä mukavia näperrettäviä. Jos tällaisen antaa lahjaksi, voisi tuohon elukan väliin laittaa vaikka kortin tai muun viestin.

  Kaisa J: Kiitos! Jos ei elukkapääpyllymagneetti vielä olisi virallinen yhdyssana, niin pianpa on!

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!