lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: Värikäs kahvikattausVieläkö on valmistelut pahasti vaiheessa? Meillä otetaan jo aika rennosti. Joulun alla olohuoneeseen on katettu muutaman kerran glögimukit vieraille. 


Mustaksi maalattu liitutaulutarjotin, värikkäät servetit ja eripariset Muumimukit ovat herttaisen suloinen yhdistelmä. Muumimukit kokivat joitakin vuosia sitten minun mielessäni inflaation, mutta nyt taas tykkään niistä.
Syksyllä liitutaululla maalaamani tarjotin on kököttänyt pääasiassa pystyasennossa keittiössä, mutta on se välillä aivan oikeassakin käytössä. Liitutaulumaali on yksi kaikkien aikojen lempparein asia maailmassa. 

Miten kätevää onkaan omistaa liitutaululla maalattu tarjotin!

3 kommenttia:

 1. Ai, että kun on ihanan näköistä! Tykkään väreistä, se luo kodikkuutta.

  VastaaPoista
 2. Tykkään Muumi-mukeista, mutta yhtään en omista....:)

  VastaaPoista
 3. Tiko: Kiitos ihanasta kommentista! Minäkin tykkään paljon väreistä! Juuri tänään katselin kaverin perhejuhlan kuvia, jossa ihmisillä oli ihanan värikkäitä vaatteita päällään! Kivoja muistoja, joita on ihana selata myöhemminkin :)

  Irmastiina: Muumi-mukit on kyllä ihania! Tosin niiden suhteen saa olla tarkkana; jos ostat yhden, pitääkö sitten ostaa kaikki neljätuhatta edeltänyttäkin? Ja kaikki tulevat sesonkimukit, joita ilmestyy joka vuosi vaikka kuinka monta.

  Muumien värikkyys on kiehtovaa, mutta toisaalta uusien mukien jatkuva ilmestyminen vie terävimmän hienouden niiden keräämisestä. Minun ajatus mukeista on, että niitä pitäisi olla sen verran, että ne pääsevät käyttöön (sata mukia on liikaa), eivätkä ne saa olla niin kalliita, että niiden hajoamista joutuu surkuttelemaan vuosikausia.

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!