torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: Sirot savikoristeetNäpertelimme pojan kanssa syksymmällä muovailumassasta koristeita, jotka nyt joulun tullen pääsivät käyttöön. Viisi sydäntä pujahti juuttinaruun ketjuksi ja jäi kaappia koristamaan.Kilo itsestään kuivuvaa muovailumassaa oli hyvin edullista, joten me olemme saaneet muovailla sydämemme kyllyydestä. Sydänketjun lisäksi leikkasimme kaulitusta massasta piparkakkumuoteilla  yksittäisiä pieniä lahjapakettien ja korttien koristeita.


Pyöreisiin palluroihin painoin vielä massan ollessa märkää leimasimella kohokuvioita.Savijutut ovat suloisen herkkiä. Ne menevät varmasti rikki, jos kolahtavat maahan. Koristeet eivät siksi varmasti ole ikuisia, mutta kaikenlaisten muovisten blin bling -palluroiden keskellä herkät koristeet ovat mielestäni varsin miellyttäviä.2 kommenttia:

  1. Tuo ketju on kyllä ihana. Me on tehty vain yksittäisiä koristeita. Mekin tehtiin massasta paketti kortteja - saapa nähdä kestävätkö puki kontissa perille asti ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! :) Ei ne massakoristeet varmaan hirvittävää höykytystä kestä, mutta onneksi se ei aivan hirvittävä vahinko ole, jos menevätkin joulutohinoissa hajalle.

    Noita yksittäisiä, vähemmän jouluisia palleroita voisi joulun jälkeen käyttää vaikka pyyhkeiden merkitsijöinä :) Me tehtiin oravia, tähtiä ja palluroita nyt ainakin.

    VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!