keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Sängynpääty vanhasta aitan ovesta

Vanha aitan ovi oli kyllä täysi nappivalinta makuuhuoneen sängynpäädyksi. Makuuhuoneessa on useampikin vanha huonekalu, erilaisia puupintoja ja toinenkin ronskiudessaan samaa tasoa oleva puukaluste, joten pelkäsin hieman, että sängynpääty tekisi tilasta tukkoisen ja sekavan. Mustalla tehosteseinällä ei kuitenkaan ole muita kalusteita, joten ovi saa aivan tarpeeksi tilaa osakseen.


Viikonloppuna petasin sängyn valkoisella pellavalla. En aina viitsi silittää pellavapetivaatteita, eikä se haittaa, koska ryppyinen luonnonmateriaali on kaunista sellaisenaan. Kiitokset vain tätäkin kautta sille, joka teki petivaatteiden ryppyisyydestä trendikkään asian.

Block-valaisin oli meillä ensin keittiössä, mutta siirsin sen paremmalle paikalle olohuoneeseen. Olen yrittänyt pitää näitä nimekkäitä kliseeklassikoita jokseenkin vähemmän katseen keskipisteenä. Omaan silmääni näyttää hieman pöntöltä, jos huoneen paraatipaikalla möllöttää kaikkien tuntema design-tavara alttarin tapaan. Paljon jännempää on jemmata hieno tavara pikkuisen syrjempään, jolloin sen löytämisestäkin on enemmän iloa. Tätä filosofiaa en nyt noudata Blockini kanssa, mutta ihan kivalta se tuossa pellavan, konstailemattoman puun ja mustan seinän kaverina näyttää.
Yöpöytiä meillä ei ole, mutta muoviset varajakkarat toimivat riittävänä laskutilana. Toisella puolella valaisimena on herätyskellona toimiva päivänvalolamppu, jonka virkistävä vaikutus on hieman kyseenalainen asia. Ihan hyvä lukuvalo se silti on, ja himmennintoiminto on oikein kiva. Mutta ettäkö herätysvalo voisi jollakin tapaa korottaa elämänlaatua, muahhahhaa.


Remppaprojektien valmistuminen on meille niin uusi juttu, että nautiskelen vieläkin joka hetki siitä, että aamulla herätessä pääsee kulkemaan esteettä vaatehuoneelle ja ulos makuuhuoneesta. Ei siitä kovin monta päivää ole, kun makuuhuone oli täynnä laatikoita ja ylimääräistä rompetta.


Onneksi sisustus ei ole koskaan valmis vaan aina voi miettiä uusia projekteja. Olisi kai se aika kauheaa, jos kaikki olisi ikiajoiksi lukkoon lyötyä, eikä mitään olisi enää tehtävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!