sunnuntai 24. marraskuuta 2013

PesupuuhissaApua, viikko enää joulukuuhun! Miten voi aika yhtäkkiä huljahtaa näin nopeasti ohi sormien!

Ennen joulukuuta ja joulukoristeiden laittamista täytyy tehdä parempi siivous. Juuri satanut lumi sai aikaan jonkinlaisen siivousinnostuksen, ja nyt täällä onkin tommuuteltu yhtä jos toistakin nurkkaa. Tyynyt ja sohvanpäälliset pyöritettiin pesukoneen kautta, ja olohuoneen vaikeasti avattava ikkunakin on vihdoin pesty.


Valkoisesta sohvasta on aivan tolkuttomasti vaivaa, kun päällisiä joutuu jatkuvasti pesemään. Tämänkertainen pesurumba sattui sopivasti juuri joulukuun kynnykselle: tämä on paljon kivempaa kuin kevätsiivous!

5 kommenttia:

 1. Oi teillähän oikein lunta, kun täälläkin satoi, mutta nurmella siellä täällä valkoinen plänti...:)

  VastaaPoista
 2. Saako Elmo kiivetä sohvalle...?Jos vastaus on myöntävä niin takuulla joudut pesemään jatkuvasti.Omasta uudesta sohvasta olen pari tahraa jo puhdistanut suihkutuspullon ja rätin avulla.Mutta kyllä valkoinen kangassohva on silti niin ihana etten kadu ostosta yhtään :)

  VastaaPoista
 3. Irmastiiina: Meille tuli yhdessä päivässä kunnon talvi :) Nyt vain näyttää vähän epävakaalta tuo keli, kestääkö lumi vai ei.

  Ani: Kyllä se saa. Mutta mitä järkeä on pitää sohvaa, jos ei siihen saa kaikki mennä? Tai jos saisi istua vain pefletin kanssa?

  Kyllä se on valkoisen sohvan vika, että se likaantuu.

  VastaaPoista
 4. Hei, sinulle on tunnustus blogissani :)!

  VastaaPoista
 5. Riikka: Tuhannesti kiitoksia! Tulen pian kurkkaamaan!

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!