keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Paljasta pöytäpintaaAh, ensipakkaset! Eikä autossa talvirenkaita. Kyllä vain talvi yllättää autoilijan, joskin liukastelin pihamaalla pelkillä lenkkareilla siihen malliin, ettei taida autolla olla asiaa minnekään. Jokohan tiet sulaisivat päivää myöten? Entä milloinkahan sitä oppisi ennakoimaan? Joka tapauksessa täytyy sanoa, että kyllä minä tätäkin asiaa vastustan; ensipakkaset tulisi ehdottomasti siirtää myöhempään ajankohtaan, jonnekin tammikuun tienoille.


Olohuoneessa sen sijaan on seesteistä ja kaikki mallillaan. Tai siis näissä rajatuissa kuvakulmissa on. Heti sentin päässä siellä, minne ei kuvarajaus yletä, on posketon kasa valmiita ja viime silausta vailla olevia käsitöitä. Kieltäydyn sullomasta puolivalmiita töitä kaappiin. Olen varma, että kunhan vain tekemiskasat saavat aikansa vaikuttaa olohuoneen näkyvimmällä paikalla, alkaa pikku hiljaa tapahtua.


Ompelukone tykötarpeineen on jo kuitenkin raivattu alta pois. Miten mukavaa onkaan nähdä pitkästä aikaa tyhjää pöytäpintaa!Valokuvaaminen on kummallinen asia: ennen näitä kuvia en ollut kiinnittänyt ollenkaan huomiota siihen, että pojan lahjaksi saama karttapallo on vieläkin olohuoneessa. Täytyykin siirtää pallura paikalleen ensi tilassa, niin pääsee poika opiskelemaan.

5 kommenttia:

 1. Kiitos!

  Tuohon samaiseen nurkkaukseen on tulossa videotykki, mutta kiinnittäminen on yhä vain vaiheessa!

  Tänään yritettiin taas kerran porata kattoon reiät tykille, tällä kertaa uudella porakoneella, mutta tuloksettta! Tuo katto on jotakin yliluonnollista materiaalia!

  VastaaPoista
 2. Heitin sinulle blogissani haasteen esitellä kaunein/rakkain joulukoristeesi.

  VastaaPoista
 3. Ihanan kotoisaa teillä..
  Minäkin alan olla jo aika mestari näissä kuvien rajauksissa... kaaos alkaa tasan siitä, mihin kuva päättyy:)

  VastaaPoista
 4. Amalia: Oi kiitos! Me ei vielä olla joulukoristelaatikkoa katsottukaan, mutta täytyypä kaivella, mitä sieltä löytyy!

  Tuon sinun puolukkakranssin muistankin viime vuodelta, ja tein silloin itsekin samanlaisen :)

  Frida: Kiitos :) Vaikea kuvitella, että teillä on kaaosta! Teillä on niin kuvankaunista!

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!