torstai 28. marraskuuta 2013

MöbleeraustaTekisipä mieli alkaa vähän möbleerata! Vastustan syvästi huoneita, joihin kalusteet mahtuvat vain yhdellä ja ainoalla, arkkitehdin kolmekymmentä vuotta sitten suunnittelemalla tavalla. En kestä huonekaluja, jotka jököttävät paikallaan vuodesta toiseen. Täytyy saada vähän vaihtelua.


Makuuhuoneen perimmäisessä nurkassa, katseilta ulottumattomissa oleva vanha kaappi on nyt silmätikkuna. Haluaisin saada sen paremmalle paikalle, mutta joutilaat kaappienpaikat ovat meillä vähissä. Mahtuisikohan se olohuoneeseen valkoisen senkin tilalle?
Valkoinen senkkikään ei ole ehtinyt kovin kauaa olla paikoillaan, eikä kuvia ole vieläkään saatu sen yläpuolella oleviin raameihin. Harmillista, jos seinään on naputettu turhanpäiten taulunpaikkoja, mutta eihän voi tietää, mikä sopii mihinkin, jos ei kokeile.


Minulla on tosi tympeää! Karsean kolea talvivalokin ottaa aivoon, ja haluaisin tuoda joka paikkaan uusia, räiskyviä värejä. Esimerkiksi pojan huoneen sinisävyiset, kuolonkalpeat matot ovat aivan sietämättömiä. Ja tuo valkoinen senkki valkoisella seinällä! Yäk! Kaipaan vaihtelua!

5 kommenttia:

 1. Ymmärrän hyvin! Ei muuta kuin vaihtamaan. Vanha (kalmansininen) matto kaapin alle ja hivuttamaan kaappia huoneesta toiseen. Tai nokkakärry! Jään odottamaan kuvia vaihdosta...

  VastaaPoista
 2. Arvaa vaan mitä minä olen tänään tehnyt....raijannut kirjoja varastoon...ja niitä ON PALJON. Päätin vaan, että en enää halua kirjahyllyä...hohoijaa...oli kyllä kova urkka ja jalat on mustelmilla, mutta yksin sen tein...hyvä minä..::)

  VastaaPoista
 3. Marja Leena: No nyt on huonekalut raijattu paikasta toiseen! Sain tässä tohinassa vanhan puukaapin yläosan puukoristeet hajotettua, kun en huomannu, että se otti ovenkarmissa vastaan. Harmi! Mutta ei kai se auta ku liimaa vain.

  Meillä itse asiassa onki sellanen pieni siirtoapulaite, jossa on kampi ja rullat. En vaan saanu nostettua kaappia yksinäni niin paljon, että olisin saanu rullat alle.

  Irmastiina: Hienoa! Niin se pitää siirtää tavaraa paikasta toiseen! Tympeää, jos on aina kirjahyllyt yhdessä ja kaapit toisessa paikassa :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on just toi ongelma, ettei huonekalujen paikkaa voi vaihtaa muuualla kuin tytön huoneessa. Eipä silti, ei mulla ois aikaakaan. Tuntuu, etten just tällä hetkellä tekemään mitään ylimääräistä tai edes kaikkea pakollista.

  VastaaPoista
 5. Anna: Meilläkin on aika paljon sellasia huonekaluja, jotka menee vain yhteen paikkaan järkevästi. Makuuhuoneessa esimerkiksi iso työpöytä ja sänky siksi, että sängynpääty on porattu seinään kiinni.

  Miekin välistä rukkaan pakollisten juttujen tekemistä, että pääsee tekemään jotain ei-pakollista :) Kyllä pyykit ja tiskit voi ihan hyvin odottaa, jos on joku mukava juttu tekeillä! Paljon kivempi sitten illalla miettiä, että minä ompelin tänään pehmolelun tai askartelin koristeen kuin että minä tänään tiskasin, pyykkäsin ja imuroin.

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!