keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kirpparikeijun kotona


Kirpparikeijun kotona on jatkoa Kirpparikeiju-nimiselle blogille. Kuten nimestä voi päätellä, sisustaminen ja kierrätys ovat blogissani suuressa roolissa.

Olen varsin projektiluonteinen ihminen, ja aina aika ajoin siirrän muun elämän syrjään, jotta kaikenlaiset askartelu- ja näpertelyaiheiset jutut pääsevät oikeuksiinsa. Sanottakoon siis, että kierrätys, sisustus ja näpertely ovat tämän blogin ankarat kulmakivet.


Meidän kotona on yhteensä neljä asukasta: minä, mies, lapsi ja Elmo-koira. Asumme vuokralla oululaisessa kerrostalokolmiossa, jonka kuiviin tiloihin teimme omin käsin kokolailla täydellisen pintarempan helmi- ja maaliskuun vaihteessa 2013. Säästimme kuitenkin parhaat palat, ja niinpä kokkailemme 50-luvun ihastuttavassa puukeittiössä vielä jatkossakin!


Sisustustyylini on leikkisä ja ailahtelevainen: pidän väreistä, vanhoista tavaroista ja aikaa nähneistä huonekaluista. Kavahdan kokovalkoista tai kliinistä tyyliä, mutten kuitenkaan niin paljon, ettenkö huolisi niitäkin omaan kotiini pieninä ripauksina tai säntillisen kokoisina nurkkauksina.


Sisustusfilosofiani kuuluukin seuraavasti: mitä tahansa voi yhdistellä mielensä mukaan, eikä tarvitse nojautua mihinkään oppikirjaan erilaisia materiaaleja tai tyylillisiä aikakausia yhdistellessä. Kaikenlainen symmetria, pikkusievyys ja jäykkäkiskoinen sävy sävyyn -tyyli ovat meidän sisustuksessamme ehdoton ei.


Jos se on vanhaa, jännää tai värikästä, se sopii meille! Hyvin pieninä katseenvangitsijoina nyökyttelen maltillisesti myös trendikkäille, tehdasvalmisteisille merkkituotteille.


Täten toivotan Sinut tervetulleeksi Kirpparikeijun kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!